A Jumanji - A következő szint nem csak címében emeli a tétet: a főszereplőknek ezúttal a korábbinál is nagyobb veszéllyel kell majd szembenézniük.

Befutott a Jumanji - A következő szint első trailere, melyben természetesen visszatér a négy jóbarát, akiket ezúttal is  Dwayne JohnsonJack BlackKaren Gillan és Kevin Hart alakít majd. De ha már folytatás, az alkotók nem csak a történet, de a szereplőgárda tekintetében is növelték a téteket, így csatlakozott Danny Glover és Danny DeVito is.

A hivatalos szinopszisból egyelőre nem sok derül ki a történet részleteiről, de annyi biztos, hogy kalandban és akcióban ezúttal sem lesz hiány. Erről pedig elsősorban Jake Kasdan gondoskodik majd, aki a Jumanji: Vár a dzsungel parádés sikere után ismét megkapta a rendezői széket.

A 2017-es Jumanji kétségkívül az év egyik legnagyobb meglepetés sikerfilmje volt, 90 milliós költségvetése mellé közel 1 milliárd dollárt kaszált, így a Sony nem is várt sokat a folytatás bejelentésével, és abban is biztosak lehetünk, hogy csak a bevételi adatokon múlik, mikor bővül újabb résszel a franchise.

A Jumanji - A következő szint december 12-től látható a hazai mozikban, a film friss előzetesét idelent nézhetitek meg.