A Fellow Travelers és A Bridgerton család című sorozatokban nyújtott alakítása után egy újabb nagysikerű franchise sztárjaként térhet vissza Jonathan Bailey.

A Deadline magazin értesülése szerint ugyanis Bailey már tárgyalásokat folytat Universal és az Amblin Entertainment-tel egy új Jurassic World-film főszerepéről, amely produkcióval kapcsolatban már Scarlett Johansson neve is felmerült.

A stúdió egyébként 2025 júliusára jelentette be a filmet, a hírek szerint pedig maga Gareth Edwards foglalhatja el a rendezői széket. Fontos kiemelni ugyanakkor, hogy a projekt a korábbi Jurassic World-film újragondolása lesz, így Chris Pratt és Bryce Dallas Howard sem térnek vissza, ahogy az eredeti filmek szereplői, Jeff Goldblum, Laura Dern és Sam Neill sem.

Az Amblin cégen keresztül viszont maga Steven Spielberg látja majd el a produceri teendőket, a forgatókönyvet pedig David Koepp fejleszti. 

Bővebb hivatalos információ egyelőre nem látott napvilágot a produkcióval kapcsolatban, a közeljövőben várhatóan viszont gyakrabban hallunk még az előkészületekről.