Kate Hudson (galériánkban) egy szerdai új interjúban elmondta, hogy támogatja a "cancel culture"-t, amellyel kapcsolatban bővebben is megosztotta gondolatait.

“Felelősségre kell vonnunk azokat az embereket, akik bármi olyat tesznek, ami szexista, nőgyűlölő vagy rasszista” - jegyezte meg a színésznő a The Independent magazinnak adott interjújában.

A színésznő azt is elmondta, hogy szerinte az embereknek "nagyobb tudatosságra" van szükségük, és hogy bizonyos dolgok miatt "törölni" kell őket, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy a "40 év alattiaknak" szükségük van némi mozgástérre, mivel képesnek kell lenniük arra, hogy az eltörélstől való félelem nélkül beszéljenek bizonyos dolgokról.

A színésznő a szüleire hivatkozva beszélt a nepotizmusról is, amellyel arra kívánt utalni, hogy szülei, Goldie Hawn és Bill Hudson után “örökölt-e” bármilyen kiváltságot a filmszakmában.

“Nem tud foglalkoztatni. Ránézek a gyerekeimre, és azt látom, hogy mi egy történetmesélő család vagyunk. Határozottan a vérünkben van mindez. Az emberek nevezhetik, aminek akarják, de ez nem változtat ezen” - mondta Hudson.

A színésznő saját bevallása szerint úgy véli, hogy más iparágakban, például az üzleti életben "sokkal több" a nepotizmus, mivel gyakran elgondolkodik azon, hogy egyesek hogyan jutottak hozzá a pozíciójukhoz.

Kate Hudson egyébként legutóbb a Tőrbe ejtve - Az üveghagyma című filmben vállalt szerepet, amely már elérhető a Netflix műsorkínálatában.

dráma | krimi | misztikus | thriller | vígjáték

Benoit Blanc ismét egy kibogozhatatlan rejtély előtt találja magát, de nincs olyan ügy, amelyre a világ legjobb nyomozója ne tudna fényt deríteni. A 2019-ben megjelent nagysikerű... több»