Nicola Coughlan nemrég a Los Angeles Times-nak adott interjújában beszélt arról, hogy felszabadítónak találta a Luke Newtonnal forgatott közös szexjelenetet A Bridgerton család 3. évadában.

“Kifejezetten kértem, hogy bizonyos sorok és pillanatok kerüljenek bele. Van egy jelenet, amelyben teljesen meztelen vagyok, ez az én ötletem és az én döntésem volt. Egyszerűen úgy éreztem, hogy ez egy hatalmas 'b@szd meg' azoknak, akik a testemről beszélnek, elképesztően sok erőt adott. Gyönyörűnek éreztem magam abban a pillanatban, és arra gondoltam: 'Amikor 80 éves leszek, vissza akarok erre tekinteni, és emlékezni, hogy milyen kib@szott dögösen néztem ki!” - mondta a színésznő.

Coughlant a múltban többször támadás érte az online felületeken túlsúlya miatt. “Ha van véleményed a testemről, kérlek, ne oszd meg velem... Nagyon nehéz elviselni a több ezer vélemény súlyát arról, hogyan nézel ki, amit naponta közvetlenül hozzád küldenek” - írta korábban a színésznő a közösségi médiában.

“Engem csak a munka érdekel. A testek változnak, ha lefogyok vagy meghízom, vagy bármit teszek, az senkit sem érdekel, engem csak az érdekel, hogy jól játsszak, és hogy ez alapján ítéljenek meg” - nyilatkozta később Coughlan az Irish Times-nak

A A Bridgerton család - 3. évada ma debütál a Netflixen.

dráma | romantikus

Penelope végre lemond régóta tartó szerelméről Colin iránt, miután hallotta a férfi róla szóló becsmérlő szavait. Úgy dönt azonban, hogy ideje férjet fognia, lehetőleg... több»