Keanu Reeves kőkemény kiképzést kapott a John Wick 3-ra (videó)

A John Wick sztárja akár hivatásos katonának is elmenne, a fegyvereket legalábbis profikhoz méltó módon kezeli.

Komoly kiképzést kapott a John Wick 3-ra való felkészülése során Keanu Reeves. A sztár Floridában készült a szerepre az egykori tengerészgyalogos és kiképzőtiszt, Shawn Ryan mellett. A Vigilance Elite névre keresztelt kiképzőtábor a napokban osztott meg egy videót Reeves felkészüléséről, illetve arról, hogyan instruálta őt Ryan, valamit avatta be abba, miként kezelné a filmben látható szituációkat egy valódi tengerészgyalogos.  

Reeves egyebek mellett tippeket kapott azzal kapcsolatban is, hogyan közelítsen meg egy helységet, melyben potenciális célpontok vannak, de remekül megtanult bánni a kézifegyverekkel is. A színész, akinek már a Mátrix idejéből is bőven vannak tapasztalatai a harcművészetek terén a kaszkadőrjelentek 90 százalékát maga hajtotta végre mindhárom John Wick-filmben.

Nem az alább látható felvétel az első, amiben bepillantást nyerhetünk Reeves kiképzésébe. 2016-ban már napvilágot látott egy felvétel, melyben egy lőtéren tesz tanúbizonyságot arról, mennyire jól felkészült a szerepre.

A Chad Stahelski rendezésében készülő John Wick: 3. felvonás - Parabellum május 16-tól látható a mozikban. Mindkét említett videót és a film előzetesét is megnézhetitek idelent.

 

akció | krimi | thriller

John Wick tiltott területen, a gazfickók rejtekhelyeként működő Continental Szállodában gyilkolt. Tettével magára vonta a Felső Kör haragját, 14 millió dolláros jutalom... több»