Thor: Szerelem és mennydörgés már most az egyik legnagyobb várományosnak számít az MCU-ból, ráadásul egyre több információ szivárog ki az utóbbi időben a produkció előkészületeivel kapcsolatban.

Ha valaki esetleg lemaradt volna, annak ismét eláruljuk, hogy a Thor 4-ben Natalie Portman is visszatér majd Jane Foster szerepében, aki valószínűleg Thor helyét is átveszi a történetben. Maga a film rendezője, Taika Waititi pedig azzal a nyilatkozatával is megfejelte az egészet, hogy a folytatás sokkal epikusabb lesz a Ragnaröknél.

Persze a Marvelnél arra is ügyelnek, hogy ne áruljanak el mindent a munkálatokról, bár az egyre valószínűbbnek látszik, hogy Christian Bale főgonoszként tér vissza a képregényfilmek világába, mostanáig azonban nem lehetett tudni pontosan, melyik hírhedt karakter bőrébe is bújik majd.

És igen, nagyon tűnik, hogy minden rajongó álma is megvalósul azzal, hogy Keanu Reeves is becsatlakozik a Marvelhez. Mindezt a Lords of the Long Box nevű Twitter felhasználó tette közzé egy bejegyzés keretében, amelyben az is felmerült, hogy a színész alakítaná majd az Ezüst Utazót. A Cosmic Book News ennél is továbbment, és azt is megerősítette, hogy Christian Bale Beta Ray Bill szerepét kapja majd.

Most pedig szusszanjunk egyet ennyi információ után. A Thor 4 premierjéig van még némi idő hátra, hiszen a film 2021. novemberében kerül majd a mozikba, addig viszont rengeteg részletre derülhet még fény, történetesen akár arra is, vajon Galacuts mikor csatlakozik az univerzumhoz.