Egy ideje már tudni lehet, hogy a Disney sorozat formájában szeretné bővíteni a 2016-os Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetet. Eddig csak kevés részlet látott napvilágot a projektről, ám mostanra több részletre is fény derült. Többek közt a szereplőgárda egy részére is.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a sorozatra is visszatér Cassian Andor szerepéhez az eredeti színész Diego Luna. Csatlakozik majd hozzá a K-2SO droidot alakító Alan Tudyk is. Ami viszont újdonság, hogy csatlakozott a gárdához Adria Arjona is. Azt egyelőre nem tudni, hogy a színésznő milyen szerepet kaphat, Cassian Andor társa vagy ellensége lesz-e.

A sorozatban rajtuk kívül olyan színészeket láthatunk majd, mint Denise Gough, Genevieve O'Reilly, Stellan Skarsgård és Kyle Soller. A forgatókönyvért Tony Gilroy felel majd, aki a pilotot is írta, illetve aki több epizód rendezését is elvállalta. Mellett a showért Stephen Schiff felel majd.

Egyelőre nagyjából ennyit tudni a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet sorozatáról, amely a készítők elmondása szerint egy kémtörténet lesz és Cassian Andor ellenállásban töltött első napjairól fog szólni. Mivel még a forgatások sem kezdődtek meg, így korai lenne arról beszélni, mikor láthatjuk majd az első részt a Disney+-on.