Készülj a rettegésre: Új Drakula-filmmel jön a Universal, itt a The Last Voyage of The Demeter előzetese

A Universal Pictures két Drakula-filmet is bemutat idén. A Renfieldben (már a mozikban) Nicolas Cage alakítja Drakula gróf szatirikus változatát, de készül egy egészen más jellegű film is. Itt a The Last Voyage of Demeter előzetese

Az André Øvredal által rendezett, Bram Stoker Drakula-regénye alapján készült The Last Voyage of The Demeter augusztusban kerül a mozikba, és valószínűleg itthon is a nagyvásznon nézhetjük majd a nyáron. A film a Demeter nevű kereskedelmi hajó halálra ítélt legénységét követi, akik megpróbálják túlélni a Londonig tartó utat, miközben a fedélzeten egy kegyetlen lény az életükre pályázik. 

A film állítólag sokkal horrorisztikusabb és ijesztőbb lesz, mint a Renfield, mivel a vámpír a legénység különböző tagjait pécézi ki a nyílt tengeri út során. A főbb szerepeket Javier Botet, Corey Hawkins, David Dastmalchian és Liam Cunningham alakítják.

Mutatjuk az előzetest idelent.

fantasy | horror

A történet Bram Stoker klasszikus, 1897-es Drakula című regényének egyetlen fejezetén, a kapitány naplóján alapul, és az orosz Demeter nevű szkúneren játszódik, amelyet azért... több»