Kiderült a legfontosabb dolog az Obi-Wan sorozatról!

Évek óta tartó huzavona után mostanra vált bizonyossá, hogy elkészül az önálló Obi-Wan Kenobi sorozat, amelyben Ewan McGregor is visszatér. Egy dolognak azonban nem fognak örülni a rajongók. Mondjuk a részleteket!

A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy egy friss interjúban jelentette be, hogy gőzerővel zajlanak a legújabb élőszereplős Star Wars sorozat előkészületei, amelyben az a Deborah Chow is részt vesz, aki korábban A mandalori munkálataiban is részt vett.

Kennedy azonban azt is elárulta, hogy az Obi-Wan Kenobi sorozat csupán egy évadból áll majd, Kenobi mester kalandjai tehát egész biztosan nem bizonytalan időkig tartanak majd. Egyelőre azonban nem ismert a szinopszis, így nehéz lenne kitalálni, milyen időszakot is ölel majd fel a történet.

Ewan McGregor egyébként korábban több alkalommal is elárulta már, hogy izgatottan várja a munkálatok megkezdését, és hogy újra a legendás Jedi mester bőrébe bújhasson. “Azt hiszem, hogy nagyon fogom élvezni, talán sokkal jobban is. Ha jól rémlik, az első részt még filmre forgattuk, aztán megérkeztek az első HD kamerák, amelyek a maiakhoz képest eléggé egyszerűek voltak...szóval rengeteget fejlődött a technológia az elmúlt évtizedekben, de azt is tudom, hogy a nézők valóban azt fogják látni, amit mi is a forgatáson” - nyilatkozta a színész.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

A Birodalom már megbukott, az Első Rend pedig még nem alakult meg. Egy magányos pisztolyhős eközben az ismert galaxis legtávolabbi szegleteiben utazgat. több»