Kiderült, mikor jön a Mad Max 5?

A 2015-ben mozikba került Mad Max: A harag útja sikere után már csakis az a kérdés merülhetett fel, mikor készül el a folytatás. Minderről pedig nagyon úgy tűnik hogy végre egyenes választ kaphatnak a rajongók.

A látnoki erejű George Miller ugyanis a kreatív filmes megoldások mellett igencsak talpraesett a munkamenet összehangolása terén is, így a Mad Max: The Wasteland munkacímen pörgő produkció munkálatai akár már ez év őszén elkezdődhetnek.

Persze Miller egyelőre nem igazán árult el semmit sem a szinopszis kapcsán, annyi bizonyos, hogy az ötödik Mad Max filmen kívül egy további epizódot szeretne még leforgatni mindenképp a franchise-on belül, amely vélhetően Furiosa eredettörténetét dolgozná majd fel.

Tom Hardy és Charlize Theron mellett pedig ráadásul Idris Elba, illetve Tilda Swinton is felbukkanhat a produkcióban, amely várhatóan akár már 2021-ben a mozikba kerülhet.

akció | kaland | road movie | sci-fi | thriller

A posztapokaliptikus jövőben mindenkinek meg kell küzdenie a javakért és az életben maradásért. Az embertelen körülmények között két lázadó próbál igazságot szolgáltatni.... több»