Steven Spielberg különdíjban részesült a  2018 Empire Awards-on, melynek kapcsán időt szánt arra is, hogy megosszon pár részletet a következő nagy dobásáról.

Már csak napok kérdésre, és a mozikban az idei év egyik legjobban várt filmje, a Ready Palyer One. A produkció rendezője az Empire Awards-on azonban nem erről, hanem a hosszú ideje húzódó Indiana Jones 5-ről osztott meg néhány újdonságot.

A direktor elmondta, hogy egy rövidebb pihenő után 2019. áprilisában hozzálát a Harrison Ford nevével fémjelzett film forgatásához, melynek premierje 2020. július 10-én esedékes.

A film bemutatóját eredetileg egyébként jövő év júliusára tervezték, azonban a Ready Player One miatt a stúdió kénytelen volt több mint egy évvel elhalasztani a bemutatót.  

Valószínűleg azonban a rajongók inkább várnak egy évet egy kiérlelt produkcióra, ellentétben az Indiana Jones franchise előző részével, az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságával, mely távolról sem hozta az elvárt számokat a kasszáknál, ráadásul a kritikusok sem ölelték a keblükre a kalandfilmet, sőt!.

Steven Spielberg új sci-fije, a Ready Player One március 29-től látható a hazai mozikban.