Kiderült, mikor térhetünk vissza a Johnny Depp nélküli varázsvilágba

A Legendás állatok és megfigyelésük harmadik részére már jó ideje várnak a rajongók, mostanában azonban meglehetősen csendes a produkció házatája.

Egy ideje ugyan tudható, hogy a válása körül kirobbant botrány miatt távozásra bírt Johnny Deppet Mads Mikkelsen váltotta Gellert Grindelwald szerepében, ennél bővebb információ azonban nem igazán látott napvilágot a filmmel kapcsolatban.

Egy biztos, hogy a sztori sötétebb irányt vesz majd, hiszen Grindelwald alaposan megosztotta a varázslóvilágot a legutóbbi felvonásban, így egy régi ismerős arcnak, magának Albus Dumbledore-nak kell majd megküzdenie a főgonosszal.

Ha pedig már Dumbledore-nál tartunk: a stúdió meg is osztott egy apró részlet a filmmel kapcsolatban, így az hivatalosan is The Secrets of Dumbledore (Dumbledore titkai) címmel kerül majd a mozikba 2022. április 15-én.

Érdemes lesz tehát várni a következő tavaszt, hiszen a harmadik felvonást ismét David Yates rendezi majd, Dumbledore szerepében Jude Law, további szerepekben pedig Eddie Redmayne, Ezra Miller, Katherine Waterston, Alison Sudol, Callum Turner és Dan Fogler lesznek láthatóak.