Múlt hét pénteken szabadult Anna Sorokin, akit korábban csalás miatt ítéltek börtönbüntetésre.

A 31 éves szélhámos történetét a Netflix Az örökösnő álarca mögött című sorozat dolgozta fel. Anna Sorkint egyenesen az FBI manhattani irodájába szállították, ahol különböző adminisztrációs feladatok vártak rá, ugyanis a továbbiakban házi őrizetben tartózkodik majd, így pontosan meg kellett határoznia, hogy hol és kivel fog majd lakni.

Sorokin a The New York Postnak adott rövid interjújában megjegyezte, hogy boldog, hogy New Yorkban élhet. Sorokin 10 ezer dolláros óvadék fejében szabadulhatott, illetve a jövőben nem használhatja a közösségi médiát sem, amellyel kapcsolatban meg is jegyezte, hogy számára ez nem jelent majd gondot.

A nő egyébként korábban négy évet töltött börtönben egymás után elkövetett csalás vádjával, majd 2021 júniusában helyezték szabadlábra, ezt követően további 17 hónapig tartotta őrizetben az Egyesült Államok Bevándorlási és Vámrendészet hatósága.

Arra kérdésre, hogy tervezi-e eladni a műveit, amelyeket akkor készített, amikor az amerikai vám- és bevándorlási hivatal őrizetbe vette, Anna csupán annyit felelt, hogy ezzel még várna.

dráma

Egy újságíró Anna Delvey esetét vizsgálja, aki egy Instagram által híressé vált német örökösnő. Pillanatok alatt belopta magát New York szívébe - majd lelépett a lakosok... több»