Kill Bill 3: 10 dolog, amit Tarantino elmondott a (lehetséges) folytatásról

Quentin Tarantino továbbra is adós a rajongók felé egy utolsó filmmel. A rendező karrierje során számos alkalommal említette, hogy 10 produkció kíván rendezni, az azonban egyelőre kérdéses, mi is lesz az utolsó alkotása. Az utóbbi hónapok során viszont egyre gyakrabban lehetett hallani arról, hogy Tarantino elkészítené a Kill Bill harmadik részét, így egy rövid listában össze is gyűjtöttük, hogy mit is tudunk eddig a koncepcióról.

1. A harmadik film cselekménye 20 évvel a második rész történései után játszódik majd, így minden karakter nagyobb lehetőséget kap a kibontakozásra.

2. Tarantino mindig is szerette a legfrissebb ötleteit megosztani a nyilvánossággal, így a harmadik részről már 2004-ben beszélt, az eredeti tervek szerint pedig 2014-ben jelent volna meg.

3. Uma Thurman és lánya, Maya Hawke együtt szerepelnek a filmben, a történetben pedig szintén egy anya-lánya kapcsolat kibontakozását láthatnánk.

4. Az eredeti tervek szerint a Kill Bill egyrész epikus sztori lett volna, a továbbiakban azonban Vernita lányának bosszúhadjáratát láthatnánk, amely egy negyedik részt is kapna.

5. Sofie Fatale is visszatérne a későbbiekben. Bill teljes vagyona felett rendelkezve gondjaiba venné Nikkit valóságos két lábon járó fegyverré képezze.

6. O-ren Ishii eredettörténetéhez hasonlóan a harmadik rész szintén bővelkedne anime bevágásokban.

7. Gogo ikertestvére, Shiaki visszatérne a történetben mint az egyik legveszélyesebb főellenség.

8. Vernita lányát, Nikkit jó eséllyel akár Zendaya is alakíthatná a történetben.

9. Quentin Tarantino előszeretettel hivatkozik a filmre mint saját “Dollár-trilógiájára”.

10. Noha Elle Driver mindkét szemét elvesztette, ez nem akadályozza meg abban, hogy bosszút álljon.

87 Kill Bill  (2003)

akció | krimi | thriller

A hírhedt Menyasszony (Uma Thurman) egykor egy nőkből álló elit bérgyilkos csoport tagja volt. Miután azonban teherbe esett, úgy döntött, otthagyja a szervezetet, és férjhez... több»