Pókember legújabb szólófilmjéből kiderül, milyen lett a világ Thanos után. A felkerült a Twitterre a film legújabb előzetese!

Az amerikai mozizók már láthatták a Pókember – Idegenben legfrissebb előzetesét, de a Marvel hivatalosan egyelőre nem tette közzé a korábbi trailerhez képest számos új jelenetet tartalmazó kedvcsinálót. Ennek ellenére a Twitterre máris felkerült a teljes, több mint két perces, finoman szólva is közepes minőségű anyag.

A friss trailerben nagyobb hangsúlyt kap a Pókember: Idegenben története, melynek középpontjában egy békésnek induló európai vakáció áll, csakhogy amikor feltűnik a színen Nick Fury, hősünk élete legnehezebb feladatával kell szembenéznie. A sztoriban fontos szerep jut a Marvel moziverzumához frissen csatlakozó Mysterio karakterének is, akit jó eséllyel nem utoljára fogunk látni a mozivásznon, de az alábbi előzetesből az is kiderül, hogyan jut hozzá a hálószövő az új vörös-fekete jelmezéhez Tony Stark titkos laboratióriumában.

A film főbb szerepeiben  Tom Holland mellett feltűnik még Jake GyllenhaalSamuel L. Jackson , Marisa TomeiJon FavreauCobie Smulders és Zendaya, míg a rendezői széket Jon Watts foglalhatta el.

A Pókember – Idegenben július 4-től látható a hazai mozikban.