Hosszas találgatás övezte az utóbbi időszakban a harmadik Pókember címét, a legtöbben ezúttal is az “otthon” fogalmával igyekeztek összefüggésben hozni a folytatást, és nagyon úgy tűnik, hogy mindez nem is állt távol az igazságtól.

Nagy valószínűséggel ugyanis kiszivárgott a hivatalos címe a Pókember 3-nak, amely feltételezhetően “Homesick” lesz majd, számolt be minderről a Murphy's Multiverse nevű portál. Mindenképp le kell szögeznünk, hogy mindez csupán egyelőre híresztelés, amelyet a Marvel nem erősített meg, mindenesetre több magazin is már így hivatkozik a produkcióra.

Az biztos, hogy a harmadik felvonásban minden megváltozik majd, az Idegenben ugyanis eléggé nyitva hagyta a történet végét, amikor Pókember valódi identitása lelepleződött a sajtóban, ebben pedig ellensége Mysterio és Jonah Jameson keze is jócskán benne van.

A közeljövőben tehát jó eséllyel gyakrabban is hallhatunk majd a Pókember 3 munkálatairől, az mindenesetre már most tudható, hogy Tom Holland és Zendaya mellet maga J.K. Simmons is visszatér egy cameo erejéig filmben, amely már pusztán azért is izgalmas, hiszen Simmons korábban a Sam Raimi-féle Pókember filmekben is szerepelt, könnyen lehet tehát, hogy a Homesick cselekmény a multiverzum koncepcióját is megalapozza az MCU-ban.