Adam Driver napjaink egyik legtöbbet foglalkoztatott színésze, aki a nagy blockbusterek mellett kisebb mozikban is fel-feltűnik, illetve rajzfilm-sorozatokban, videojátékokban is szinkronizál. Idén sem unatkozott, két nagy premierben is érintett: a Házassági történet mellett az épp tegnap mozikba került Star Wars: Skywalker koraban is szerepelt. Nemrégiben előbbi kapcsán készült interjút adni Terry Grossnak, ám még az interjú előtt kiviharzott a stúdióból.

Adam Driverről ugyanis tudni kell, hogy egyenesen irtózik a saját hangjától. Olyannyira, hogy általában a saját filmpremierjeit sem képes nyugodtan végigülni. Saját bevallása szerint a Star Wars: Az utolsó Jedik premierjén hányingere volt, míg a Csuklyások – BlacKkKlansman premierjét külön szobában ülte végig.

De visszatérve a Házassági történetre és a Terry Grossnak készült interjúra, hasonló okokból távozott idő előtt a színész ekkor is. Történt ugyanis, hogy még az interjú kezdése előtt bejátszottak egy jelenetet a film végéről, amelyben természetesen ő is szerepelt. A hírek szerint olyannyira nem bírta végighallgatni a dolgot, hogy menet közben lekapta a fülest a fejéről, és mire a bejátszás véget ért, már az épületből is távozott.

A Fresh Air – a műsor, amelyhez az interjú készült volna – szerkesztői nem igazán értették a dolgot és nagyon sajnálták, hogy az interjú végül meghiúsult. Pláne, hogy néhány évvel ezelőtt, még 2015-ben remek közös műsort csináltak a színésszel. Arról egyelőre nincs hír, hogy a későbbiekben bepótolják-e az interjút, vagy Driver végleg hátat fordított nekik az „incidens” miatt.