84 A holló  (1994)

Újabb fejlemények a hosszú évek óta halogatott remake háza tájáról.

Tavaly augusztusban számoltunk be arról, hogy a Trónok harca és az Aquaman sztárja, Jason Momoa alakítja majd a Corin Hardy rendezésében készülő Holló-remake főszerepét, azonban az elmúlt hónapokban nagy hallgatás övezte a projektet. Az mindenesetre biztató volt, hogy miután a hollywoodi sztárok egymásnak adták át a kilincset (Bradley CooperJack Huston, Luke Evans), Momoa bizakodóan beszélt a produkcióról. A forgatásnak egyébként idén januárban kellett volna megkezdődnie, amire a mai napig nem került sor, így sokakban megint kétségek támadhattak, hogy vajon elkészül-e valaha a remake.

A csendet most a film producere,  F. Javier Gutiérrez (Körök) törte meg a Forbes-nak adott interjújában.

"Ami A hollót illeti, nem beszéltem a többiekkel egy ideje, így nem tudom, hol áll most a dolog, de mindenképpen korhatáros filmet fogunk készíteni. Ha valamelyik film megérdemli, hogy korhatáros legyen, akkor a Holló mindenképpen. Így került a képbe #276000#, A holló képregény alkotója, ugyanis azt mondta, hogy ha az R-besorolást választjuk, akkor benne van a dologban" - árulta el.

Az 1994-es Alex Proyas rendezésében bemutatott eredeti főszerepét az a Brandon Lee alakította, aki a forgatáson tragikus körülmények között vesztette életét. A James O’Barr képregényét feldolgozó film a bemutatását követően még nem vert nagy visszhangot, azonban az évek alatt kultikus státuszra tett szert.

Arról, hogy mikor kerülhet a mozikba A holló remake, egyelőre nincsenek információk.