Milly Alcock megjelenése az idei Golden Globe-díjátadó színpadán sokakban kérdéseket vetett fel, a felvétel alapján ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy a színésznő részegen ment fel a színapdra.

2023.01.11   olvasottság: 345477x   szerző: csd  

Alcock Rhaenyra Targaryen alakította a tavaly ősszel megjelent Sárkányok háza első évadának első felében. A fiatal színésznő Emma D'Arcy és Miguel Sapochnik társaságában vette át a legjobb sorozatnak járó díjat, és már a közönség soraiból is néhányan kérlelték, hogy egyen egy kis kenyeret, ami “feltitatja” az alkoholt a szervezetében.

Persze Millie-nek minden oka meg is volt arra, hogy elengedje magát, és már másnap maga is derűsen tudott gondolni a történtekre, amelyhez csupán annyit fűzött hozzá egy instasztoriban, hogy “Ummmmm”.

Amellett sem lehetett persze szó nélkül elmenni, hogy Alcock lélegzetelállítóan festett a gálán, a színésznő egy fekete testhezálló Givenchy ruhát viselt, amelyet ezüst dísztítéssel egészítettek ki a tervezők.

Alcock egy interjúban elmondta, hogy nagyon hálás, hogy részt vehetett a Sárkányok háza munkálataiban, mivel számos további lehetőség nyílt meg előtte, a jövőben viszont nem kíván szerepet vállalni semmilyen fantasy produkcióban.