Jonathan Majors (galériánkban) ügyvédje közzétette az állítólagos áldozat Majorsnek írt szöveges üzeneteit.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia és a Creed III színészét a rendőrség a múlt hétvégén tartóztatta le New Yorkban egy nő bántalmazásának vádjával, majd hétfőn hivatalosan is vádat emeltek ellene.

Az üzenetekben, amelyeket Majors ügyvédje, Priya Chaudhry állítása szerint a nő küldött, elismeri a vétket, és azt állítja, a rendőrség biztosította arról, hogy nem emelnek vádat ellene.

"Most hívtak, hogy ellenőrizzék, hogy mi van velem, és megismételtem, hogy ez nem támadás volt, és nem adom az áldásom arra, hogy vádat emeljenek ellenem" - írja a TMZ.

"Csak hívj fel, ha kint vagy. Szeretlek" - írta egy korábbi üzenetben.

"Jonathan Majors teljesen ártatlan, és valószínűleg csak egy veszekedés áldozata egy nővel, akit ismer" - mondta eredetileg az ügyvédje egy nyilatkozatban, mielőtt az üzenetek nyilvánosságra kerültek. Az állítólagos áldozat állítólag látta, hogy egy másik nő üzenget Majorsnek, és megpróbált belenézni a telefonjába, amikor a szóban forgó incidens elkezdődött.

Majors ügyvédje úgy véli, hogy a jármű belsejéből készült videofelvételek is vannak, amelyek bizonyítani fogják, hogy védence ártatlan.