Ezra Miller továbbra is Flash lesz, amíg Andy Muschietti rendező részt vesz a Warner Bros. szuperhős-franchise-ában.

A "The Discourse" podcastnak adott interjúban Muschietti elmondta, hogy nem tervezi Flash karakterének újra castingolását, annak ellenére, hogy Millernek már voltak jogi problémái és állítólagos visszaélései.

"Ha [a folytatás] megtörténik, akkor igen" - mondta Muschietti arról, hogy Miller visszatérne Flash szerepébe - "Nem hiszem, hogy van bárki, aki olyan jól el tudná játszani ezt a karaktert, mint ő. A karakter más ábrázolásai is nagyszerűek, de a karakter eme különleges víziója, amit Ezra létrehozott kiváló. És ahogy te is mondtad, a két Barry - olyan, mintha a karaktert nekik találták volna ki"."

Barbara Muschietti, a film producere hozzátette: "A forgatáson Ezra briliáns volt, a legelkötelezettebb és a legprofibb. Mindent beleadott ebbe a szerepbe - fizikailag, kreatívan, érzelmileg. Abszolút szuverén volt."

Millert tavaly Vermontban betöréses lopással vádolták. A színész 2020-ban került a címlapokra, miután felbukkant egy felvétel, amelyen úgy tűnt, hogy egy izlandi bár előtt fojtogat egy nőt. Vádat nem emeltek ellene.

A színészt 2022-ben kétszer is letartóztatták Hawaiin, egyszer rendbontásért és egyszer zaklatásért. A hawaii incidensek során Miller nem vallotta magát bűnösnek és 500, valamint 30 dolláros bírósági költséget fizetett. A zaklatás vádját ejtették.

A Variety tavaly augusztusban kizárólag arról számolt be, hogy Miller "összetett mentális egészségügyi problémák" miatt kezelésre szorult, miután "intenzív, válságos időszakon ment keresztül".

"Szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akit megriasztottam és felzaklattam a múltbeli viselkedésemmel" - mondta akkor Miller egy nyilatkozatban - "Elkötelezett vagyok, hogy elvégezzem a szükséges munkát, hogy visszatérjek az életem egészséges, biztonságos és produktív szakaszába."

Tekintettel arra, hogy Muschietti Flashét még a DC Studios előző vezetése alatt fejlesztették és forgatták, nem tudni, hogy a Miller főszereplésével készült film kap-e folytatást vagy sem (a nagy kasszasikerek biztosan segítenek).

Most James Gunn és Peter Safran irányítja a DC Studios-t, de az első bejelentésükben nem esett szó a Miller-féle Flash második nekifutásáról. Gunn máris feldobta a filmet azzal, hogy "a valaha készült egyik legjobb szuperhősfilmnek" nevezte, Safran pedig azt mondta, hogy Miller jövője Flashként a DCU további építkezésén múlik.

"Ezra teljesen elkötelezett a gyógyulás mellett" - mondta Safran januárban - "És mi teljes mértékben támogatjuk ezt az utat, amin most jár. Amikor eljön az ideje, amikor úgy érzi, hogy készen áll a megbeszélésre, mindannyian kitaláljuk, hogy mi a legjobb út a továbbiakban. De most teljesen a felépülésére koncentrálnak. És a vele folytatott beszélgetéseink alapján az elmúlt néhány hónapban úgy éreztük, hogy óriási előrelépést tett."

A Warner Bros. az áprilisi CinemaConon mutatta be a  Flash előzetesét teljes egészében és erős első reakciókat kapott a jelenlévő újságíróktól. Andy Muschietti az eseményen a következőket mondta a sajtónak: "Ezra már jól van. Mindannyian reméljük, hogy jobban lesz... Szépen halad a gyógyulás felé. Mentális egészségügyi problémákkal küzd, de jól van. Nemrég beszéltünk vele, és nagyon elkötelezett a gyógyulás mellett."

A film produkciós tervezője, Paul Austerberry a hónap elején azt mondta, hogy a legtöbb mozilátogató "elfelejti" Miller múltját a film bemutatójára, így ez nem jelent majd gondot a film nyitánya szempontjából.

A Flash június 16-án kerül a mozikba országszerte.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Ugyan miért csak ezt az egy univerzumot mentenéd meg, ha képes vagy arra, hogy bármilyeket megmentsd? Barry Allen úgy tűnik, magára maradt a Föld védelmében, amelyet a káosz ural.... több»