2017.06.08   olvasottság: 1808x   szerző: hp   hozzászólások: 0

Elképszető látványt ígér Michael Bay új filmje.

Egyre közeleg a Transformers: Az utolsó lovag premierje, és bár a franchise előző részei hagytak némi kivetnivalót maguk után a történet tekintetében, az ötödik rész kimondottan ígéretesnek tűnik ebből a szempontból. A film forgatókönyvét ugyanis A vasembert is jegyző páros, Art Marcum és Matt Holloway írta kiegészülve a A sólyom végveszélyben szkriptjét író  Ken Nolannel.

Michael Bay rendezésében készülő film főszerepében ismét  Mark Wahlberget láthatjuk majd, de Josh DuhamelTyrese Gibson és Stanley Tucci is visszatér, míg az újoncok között olyan színészeket köszönthetünk, mint Isabela MonerJerrod Carmichael, Liam Carrigan és Santiago Cabrera.

Filmtartalom: AZ UTOLSÓ LOVAG szétzúzza a Transformers sorozat alapmítoszát, és átírja azt, hogy mit is jelent hősnek lenni. A emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe. Világunk megmentése egy valószínűtlen szövetség kezében van, melynek tagjai Cade Yeager (Mark Wahlberg), Űrdongó, egy angol Lord (Sir Anthony Hopkins) és egy oxfordi professzor (Laura Haddock).

Mindenki életében eljön a pillanat, amikor helyt kell állnia. A TRANSFORMERS – AZ UTOLSÓ LOVAGban ez üldözöttekből hősök lesznek. A hősökből gonosztevők lesznek. Csak egy világ élheti túl: vagy az övék, vagy a miénk.

Transformers: Az utolsó lovag 2017. június 23-tól látható a mozikban, melyet egy évvel később a Transformers első spinoffja, a Transformers 6 - Űrdongó követ majd.