Még be sem mutatták, a Greta Gerwig rendezésében készült Barbie máris jelenséggé vált az interneten.

2023.06.02   olvasottság: 2346x   szerző: csd  

A film szereposztás már alapból sokakat meglepett, hiszen Margot Robbie és Ryan Gosling mellett olyan nevek is felbukkannak a produkcióban, mint Helen Mirren, Will Ferrell, Michael Cera, Emerald Fennell, America Ferrera, Kate McKinnon és még hosszan sorolhatnánk, ám ennek az árnyoldalát is mutatja, hogy az elmúlt időszakban a közösségi médiát ellepték a NotMyKen hashtaggel ellátott bejegyzések, amelyekben egyesek értelemszerűen Gosling castingolása ellen tiltakoztak.

A színész most a GQ magazinnak adott interjúban beszélt arról, mit is gondol a jelenségről. “Azt mondanám, hogy ha az emberek nem akarnak az én Kenemmel játszani, akkor van sok más Ken, akivel játszhatnak. De hirtelen, mintha azt akarnák mondani, hogy 'Nem, mi egész idő alatt kizárólag Kennel foglalkoztunk’” - mondta Golsing.

“De valójában soha nem is törődtél vele. Barbie sosem b@**@*odott Ken-nel. Ez a lényeg. Ha valaha is igazán törődtél volna Kennel, akkor tudnád, hogy senki sem törődik Kennel. Szóval a képmutatásod lelepleződött. Ezért kell elmesélni a történetét” - tette hozzá a színész.

A Barbie július 20-án érkezik a hazai mozikba.

59 Barbie  (2023)

akció | családi | dráma | fantasy | kaland | romantikus | vígjáték

Barbielanden minden a helyén van, a frizura tökéletes, a ruhák csodálatosak és minden kiegészítő passzol, egyszóval: ez egy tökéletes világ, legalábbis külsőleg. Aki itt akar... több»