Lelőtték, belehalt a támadásba a Law & Order: Organized Crime stábtagja

A Law & Order: Organized Crime stábjának egyik tagját kedden kora reggel lelőtték New Yorkban, miközben a sorozat harmadik évadának forgatásán tartózkodott, erősítette meg a Variety.

"Szörnyen szomorúan és megdöbbenéssel értesültünk arról, hogy a stábunk egyik tagja ma kora reggel bűncselekmény áldozata lett, és meghalt" - áll az NBC és a stúdió, a Universal Television közös közleményében. - "A helyi bűnüldöző szervekkel együttműködve folytatjuk a nyomozást. Szívből együtt érzünk kollégánk családjával és a barátaival, és kérjünk mindenkit, hogy ezekben az időkben tartsák tiszteletben a magánéletüket."

A New York-i rendőrség szerint a stábtag egy 31 éves férfi, Johnny Pizarro volt, aki jelenleg Queensben élt. Az autójában ült körülbelül 5:15-kor ET Brooklyn Greenpoint városrészében, amikor egy ismeretlen személy megközelítette az autót, kinyitotta az ajtót, és tüzet nyitott. Pizarrót a Woodhull kórházba szállították, ahol a megérkezéskor halottnak nyilvánították.

A környéken kedden forgattak volna, és Pizarro már korán ott volt a forgatás biztonsági és parkolás-ellenőrzési feladatait teljesítve. Egy magáncég alkalmazta, amellyel a produkció szerződést kötött. A cikk megjelenésekor nem volt világos, hogy a gyilkos ismerte-e az áldozatot, vagy, hogy mi lehetett a lehetséges indíték. A gyilkos a szemtanúk leírása szerint fekete kapucnis pulóvert és fekete nadrágot viselt.

Law & Order: Organized Crime egyike a három Law & Order sorozatnak, amelyeket jelenleg az NBC sugároz, és mindhárom sorozat gyakran forgat New York környékén. A Law & Order: Organized Crime mellett a Esküdt ellenségek: Bűnös szándék és a Különleges ügyosztály, amelyet a 21. évaddal újra műsorra tűztek. A Law & Order: SUV korábbi sztárja, Christopher Meloni visszatért a franchise-ba, miután a sorozat 13. évada előtt kilépett a Különleges ügyosztályból.