Michelle Yeoh egy friss interjúban beszélt arról, miként változott az ázsiai színészek helyzete Hollywoodban az elmúlt időszakban, ennek kapcsán pedig azt is megemlítette, lesz-e vajon folytatása a Minden. Mindenhol. Mindenkornak.

Michelle Yeoh a Cannes-i Filmfesztiválon tartott Women in Motion rendezvényen beszélt arról, hogy 20 évvel ezelőtt járt először az eseményen. A Tigris és sárkány annak idején 10 Oscar-díj jelölést gyűjtött be, ám ezek közül egyiket sem színészeknek járó kategóriában. Yeoh ehhez fűződően megjegyezte, hogy Hollywood akkoriban egyértelműen nem állt készen arra, hogy szakmai elismerésben részesítse az ázsiai színészeket.

Yeoh épp ezért is tartja hatalmas áttörésnek a Minden, mindenhol, mindenkort, szerinte ugyanis a film sikere bizonyítja, hogy a közönség nagyon is nyitott az új ötletek iránt, egyszerűen csak feszegetni kell a határokat.

A színésznő ugyanakkor azt is leszögezte, hogy egész biztosan nem készítenek folytatást a filmhez, mivel a készítők csak önmagukat ismételnék. Yeoh a jövőben a Szeánsz Velencében című filmben lesz látható.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Borzalmas fenyegetés készül eltörölni az összes, létező univerzumot. Látszólag semmi remény arra, hogy bárki is megmeneküljön, de talán még nincs minden veszve. A létet... több»