Letartóztatták az Emmy-díjas színésznőt, Tiffany Haddish-t

Nem indult túl jól az év az Emmy-díjas színésznőnek, Tiffany Haddish-nek. A mögöttünk hagyott hétvégén ugyanis rendőri intézkedés alá került és csak azért nem töltötte rács mögött a hétvégét, mert miután bevitték kifizette az óvadékot, így néhány órával később már távozott is.

Tiffany Haddish-t azután vonták intézkedés alá Peachtree City rendőrei, hogy bejelentést kaptak, miszerint valaki elaludt az autója volánja mögött és szabálytalanul parkol. Nem sokkal később megtalálták a színésznő kocsiját, amire illett a leírás és igazoltatták. Ekkor derült ki, hogy nagy valószínűséggel marihuánát fogyasztott és ennek hatása alatt vezetett.

A színésznő még pénteken több interjút is adott különböző magazinokban. Ezekben többnyire arról beszélt, hogy nagyon kemény időszakon van túl. A mögöttünk hagyott héten ugyanis egymást érték a csapások az életében.

Először is nagyon megviselte színész- és munkatársa, Bob Saget halála. Aztán még fel eszmélt a tragédiából, amikor egy másik támasza, a producer Carl Craig is távozott az élők sorából. És itt még nem értek véget a megpróbáltatásai, ugyanis a nagymamáját is elveszítette a napokban, aki felnevelte őt. Ha ehhez hozzá vesszük, hogy még a kutyáját is elveszítette, akkor talán nem nehéz elhinni, hogy tényleg nagyon nehéz héten van túl.