Letartóztattak egy férfit Chris Rock bostoni fellépésén

A 94. Oscar-gálán történtek után az élet megy tovább. Chris Rock, akit egy ízléstelen tréfája miatt Will Smith élő egyenes adásban törölt képen, elindította korábban bejelentett turnéját, az Ego Death World Tourt, amellyel nem csak Amerikát utazza be, de Angliában, Ausztráliában és Új-Zélandon is ad majd műsort. Ennek első állomása volt a szerda esti fellépése Bostonban, ahol aztán rendzavarás miatt egy férfit őrizetbe kellett venni.

A komikus két műsort adott egymás után, de azt mindkettőn elmondta, hogy egyelőre nem szeretne beszélni az incidensről, szóval aki csak ezért jött, az csalódni fog. De azt is megígérte, hogy később komolyan el fogja mondani, mit hogyan élt meg.

A rendbontás az első előadása elején alakult ki, de valójában annak nem sok köze volt az Oscar-gálán történtekhez. A nézők között két férfi nem tartotta be a maszkviselési szabályokat, ezért előbb a műsornak otthont adó színház személyzete szólította fel őket, hogy vegyenek fel maszkot. Egyikük ezt meg is tette, ám a később a 25 éves Kaleb Herdként azonosított másik férfi balhézni és hangoskodni kezdett.

Nem csak a műsort zavarta meg ezzel, de előbb a személyzetet kezdte lökdösni, majd a helyszínen tartózkodó rendőrtisztet is, utóbbit meg is rúgta. Ezért előbb kivezették a színházteremből, majd megpróbálták lefolytatni vele szemben az intézkedést, de ekkor újra erőszakoskodni kezdett. Végül paprikaspray segítségével állították meg és állították elő a rendőrkapitányságon. Kaleb Herd ellen rendzavarás, hatósági intézkedés akadályoztatása, valamint hivatalos személy elleni erőszak miatt emelhetnek vádat a bostoni bíróságon.

FRISSÍTVE: A komikus csütörtökön tért vissza a The Wilburbe, miután előző este először szólalt meg a 2022-es Oscar-gálán történtek kapcsán a bostoni standup estjén. A turné következő állomásán az egyik néző azt kiabálta, hogy "B@sz meg Will Smith!". Rock, aki előző este nem foglalkozott a "Will Smith" skandálással, ezúttal rögtön leállította a dolgot. "Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem..." - mondta a színpadról.