84 Loki  (2021)

A végéhez közeledik a Disney+-on a WandaVízió, aggodalomra azonban semmi ok, hiszen március második felében érkezik A Sólyom és a Tél Katonája, így az MCU rajongói a továbbiakban sem maradnak kedvenc szupherőseik nélkül.

Ennél még nagyobb fokozatra készülnek kapcsolni a Marvelnél, hiszen további izgalmas szériákra számíthatnak, amelyekben számos ismerős és új arcok bukkannak majd fel. Az egyik legnagyobb várományosnak még mindig a Loki számít, amelyben Tom Hiddleston ismét a csínytevés istene bőrébe bújik.

Loki karaktere számos megválaszolatlan kérdést hagyott maga után, bár a karaktertől kénytelenek voltunk búcsút venni a Végtelen háborúban, mégis további találgatásra ad okot, hová is tűnt Végjáték cselekménye szerint, miután sikerült meglógnia a Tesseracttal.

A Loki széria sztorija persze egyelőre nem ismert, annyi bizonyos, hogy kissé letisztázza majd az összekuszálódott időszálakat. Ahogy az már tudható, a WandaVízió a Végjáték történései után játszódik, és amely szorosabban kapcsolódik a Doctor Strange az őrület multiverzumában sztorijához.

A Loki a napokban szintén premierdátumot kapott, amely szerint a sorozat június 11-én debütál a Disney+ műsorkínálatában olyan nevekkel a fedélzeten, mint  Owen Wilson, Richard E. Grant, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku és Lucius Baston. Érdemes lesz követni!