Lőttek a Batgirlnek: A Warner nem mutatja be a filmet, amire 90 millió dollárt költöttek

A Warner Bros. Discovery nem adja ki a Batgirl című filmet sem a mozikban, sem az HBO MAX-on.

“A döntés, hogy nem adjuk ki a Batgirl-t, a vezetőségünk stratégiai váltását tükrözi a DC-univerzummal és az HBO Max-szal kapcsolatban. Leslie Grace hihetetlenül tehetséges színésznő, és ez a döntés nem az ő teljesítményét tükrözi. Hihetetlenül hálásak vagyunk a Batgirl és a Scoob film készítőinek! Holiday Haunt és szereplőiknek, és reméljük, hogy a közeljövőben újra együtt dolgozhatunk mindenkive” - nyilatkozta a Warner Bros. Picture szóvivője, amelyet a The Wrap magazin adott közre.

Az Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezésében készült produkcióra közel 90 millió dollárt költött a stúdió, a főszerepben pedig nem kisebb nevek, mint Michael Keaton, J.K. Simmons, Brendan Fraser, Jacob Scipio, Leslie Grace, Corey Johnson, Ivory Aquino és Rebecca Front láthatók.

Bennfentes információk szerint a stúdió a hatalmas költségvetés és a számos újraforgatott jelenet ellenére úgy döntött, hogy a produkció “egyszerűen nem működik” Emellett a Hollywood Reporter értesülései szerint "a Warners úgy döntött, hogy a polcra teszi a Scoob! című animációs filmet is.