Ma már szinte rá sem ismerni a Harry Potter filmek egyik legismertebb sztárjára

Azt gondolhatnánk, hogy az egyik legnagyobb filmes franchise-ban való szerepvállalás akár örökké tartó hírnevet is hozhat egy színész számára, Harry Melling azonban teljesen más utat választott a filmszéria lezárása után.

Melling nem mást, mint Dudley Dursley-t alakította a Harry Potter filmekben, amely az egyik legikonikusabb szerepek közé tartozik, többek között amiatt is, mivel a Dursley családot ismerhetjük meg elsőként a történetből. A színész mindössze 12 éves volt, amikor megkapta a szerepet, a nyolc részből álló filmszériában pedig hatban volt látható Dudley-ként.

18 éves korában viszont a színjátszás kezdte el foglalkoztatni, így a Harry Potter filmek munkálatai után is inkább a színházi világban helyezkedett el, Melling elmondása szerint azonban őt mindez egyáltalán nem zavarja.

“Az egyik legnagyobb áldásnak tartom, hogy már nem ismernek fel az utcán. Rendelkezem egy múlttal azzal, hogy szerepet vállaltam a filmekben, de mindez már mögöttem van, és egy új kezdet részese lehettem” - nyilatkozta a színész a People magazinnak.

Melling persze nem hagyta teljesen maga mögött a filmek világát sem, legutóbb A vezércselben találkozhattak vele nézők.