Daniel Radcliffe 2011 óta keményen harcol azért, hogy örökre levetkőzze magáról a talárt, eldobja a kerek, törött szemüveget és lesikálja a homlokáról a villám alakú sebhelyet. A brit színész egészen egyedi módját választotta ennek: a legbetegebb filmek legbetegebb karaktereit játssza el immáron bő tíz éve. És fantasztikusan áll neki.

Láthattuk már állandóan fingó hullaként, ördögszarvakat növesztő fickóként és nagypofájú netes trollként is, akinek bosszúból pisztolyokat szögeztek a kezéhez. Persze akadtak komolyan vehető filmjei is, illetve belefért a táncrendjébe egy remek sorozat, a Csodatévők is. Ennek érkezik hamarosan a negyedik évada.

Az HBO Maxon futó sorozat mindegyik évada más és más történetet mesél el más szereplőkkel és teljesen más környezetben vagy idősíkban. Az első évad a mennyországban játszódott, amely valójában csak egy soha be nem záró munkahely, ahol a rettentő buta és lusta Isten és az állandóan güriző angyalok egyengetik az emberek életét. A második évadban aztán a sötét középkorba repültünk, ahol egy disznótrágyától bűzlő kis faluban követhettük a helybéliek és a király fura fiának történetét. A harmadik évad pedig a vadnyugatra kalauzolt és egy falucska lakóinak utazását mesélte el, akik a mesés Oregont keresték egy levitézlett útonálló vezetésével.

A sorozat hamarosan negyedik évadával tér vissza, amely ezúttal is merőben más lesz mint elődei. Ezúttal ugyanis egy poszt-apokaliptikus sztorit kapunk, amely a Mad Max paródiájának is simán elmenne. A történet két harcosról szól, akik az ádáz küzdelem során egymásba szeretnek és úgy döntenek, hogy új életet kezdenek.  Beköltöznek a városba és rádöbbenek, hogy a számlák befizetése és a többi hétköznapi feladat ezerszer veszedelmesebb mint bármi, amivel a sivatagban megküzdöttek korábban.

A negyedik évadra természetesen visszatér Daniel Radcliffe mellett Steve Buscemi is, aki ezúttal egy gazdag lomkereskedőt alakít, aki kétes tanácsokkal látja el az ifjú párt. Daniel Radcliffe partnerét most is Geraldine Viswanathan alakítja majd, míg a pár „harci kutyáját” Jon Bass játssza el. De visszatér Karan Soni is, aki ezúttal egy gyilkos robotot alakít, aki imád bulizni.