Következő fokozatra kapcsoltak a Marvelnél, idén tavasszal ugyanis érkezik a Doctor Strange az őrület multiverzumában, amelyhez frissen befutott az új magyar előzetes, és van pár izgalmas jelenetfotónk is a fenti galériában.

Bár a film szinopszisáról egyelőre keveset lehet tudni, a napokban számos spoiler is kiszivároghatott a szereposztással kapcsolatban, amelyet itt és itt tudtok elolvasni, ehhez kapcsolódóan azonban felhívni a figyelmet, hogy egyik sem került hivatalosan is megerősítésre.

Egy biztos, hogy a Doctor Strange folytatásában Wanda, azaz a Skarlát Boszorkány is visszatér majd. Benedict Cumberbatch mellett tehát Rachel McAdams, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong, Xochitl Gomez és Soo Cole lesznek láthatók.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában a tervek szerint idén májusban érkezik a hazai mozikba. Csekkoljátok a magyar előzetest!

akció | fantasy | horror | kaland | sci-fi

Kinyílik a titokkal és őrülettel teli multiverzum ajtaja. Most, hogy Vasember és Amerika Kapitány távozott a Bosszúállók: Végjátékban vívott ádáz küzdelem után, az egykori... több»