Kiszivárgott fotón Tom Cruise Marveles szuperhőse? (kép)

Figyelem, alábbi cikkünk nagyon durva spoilert tartalmazhat az MCU-val kapcsolatban!

Nagyon úgy tűnik, hogy a napokban kiszivárgott a Marvel egyik legütősebb cameója. A stúdiónál nem állnak meg Charlie Cox, Tom Hardy, Tobey Maguire és Andrew Garfield szerepeltetésénél a Nincs hazaút után, a Doctor Strange folytatásában ugyanis Tom Cruise is felbukkanhat, ráadásul nem is akárki szerepében.

A Doctor Strange folytatásával kapcsolatban még 2020-ban merült fel egy pletyka, hogy Tony Stark is visszatér, bár mindezt racionálisan nehéz volt elképzelni, hiszen köztudott volt, hogy a Marvel nem hosszabbította meg Robert Downey Jr. szerződését a Végjáték után.

Az esetleges cameóval kapcsolatos híresztelések azonban azután kaptak ismét nagyobb lángra, miután Tom Cruise elárulta, hogy annak idején ő is megkeresést kapott Tony Stark szerepével kapcsolatban.

Noha Cruise nem vállalta Stark szerepét, a rajongók egy része azonban nem tett le arról, hogy egyszer talán még őt is láthatják a Vasember páncélban, a multiverzum bevezetésével azonban úgy tűnik, hogy erre ismét van remény.

Tony Stark tehát visszatérhet egy másik univerzumból, ám ehhez nem feltétlenül szükséges Robert Downey Jr. alakítása, erről pedig mi sem árulkodik jobban, mint az a kiszivárgott fotó, amelyen bár homályosan, de jól felismerhető Tom Cruise a már-már ikonikusnak mondható kecskeszakállal.

Doctor Strange az őrület multiverzumában premierjére egyébként már nem kell sokáig várnunk, hiszen a film idén májusban debütál a hazai mozikban.

akció | fantasy | horror | kaland | sci-fi

Kinyílik a titokkal és őrülettel teli multiverzum ajtaja. Most, hogy Vasember és Amerika Kapitány távozott a Bosszúállók: Végjátékban vívott ádáz küzdelem után, az egykori... több»