2021.06.12   olvasottság: 1149x   szerző: hp   hozzászólások: 0

Bár a magyar premier még egy kicsit odébb van, végre magyar előzetest kapott az Örökkévalók.

Magyar szinkronnal is itt az Örökkévalók előzetese

Befutott a Chloé Zhao (A nomádok földje) rendezésében készülő, hamarosan a hazai mozikba is megérkező Örökkévalók magyar előzetese, mely kétségkívül a Marvel idei legnagyobb dobásának ígérkezi. A kétszeres Oscar-díjas Zhaoval a stúdió valami különlegessel próbálkozik, ez jól látszott már az első, eredeti nyelvű trailer alapján is, és az is biztos, hogy a film sikere nagyban meghatározza majd az MCU jövőjét. A sztori főhősei a nagyhatalmú, szuperképességekkel rendelkező Örökkévalók, aki évezredek óta éltek az árnyékban, figyelve az emberiséget, de egy új fenyegetés miatt kénytelenek előlépni. 

A produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Angelina JolieSalma HayekKit HaringtonRichard MaddenKumail NanjianiGemma Chan és Brian Tyree Henry, míg a forgatókönyvet Jack KirbyMatthew K. Firpo és Ryan Firpo szerezte.

Hazai premierdátum: 2021.11.04.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Új, rendkívüli képességekkel rendelkező szuperhőscsapat mutatkozik be a Marvel moziverzumában, ők az Örökkévalók, akik valódi kilétüket titkolva évezredek óta élnek a... több»