Magyarországi premierdátumot kapott a Fekete Özvegy!

Kiderült, mikor kerül a mozikba a Marvel moziverzumának következő szólófilmje, a Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy!

Az idei év első felében egymást érték a Marvel szuperhősfilmjei, a dömpinget a Marvel kapitány kezdte meg, majd jön a Végjáték, az MCU harmadik fázisát pedig a Pókember: Idegenben zárta el. A stúdió abszolút elégedett lehetett a filmek teljesítményével, mindhárom képregény adaptáció 1 milliárd felett hozott a konyhára, a hosszabb szünet után pedig jövőre érkezik a mozikba Fekete Özvegy szólófilmje.

A Scarlett Johansson főszereplésével készülő az idei filmhez a D23 expón érkezett meg az első hivatalos poszter, és azt is láthattuk, milyen lesz a címszereplő új szerelése (fotó itt), most pedig az is kiderült, mikor érkezik a magyarországi mozikba a film.

A hivatalos premierdátum, amit már most érdemes feljegyezni a naptárakba: 2020. április 30.

Bár a részben Magyarországon forgatott film történetéről nem sok dolog szivárgott ki, annyi biztos, hogy Fekete Özvegy ellenfele a David Harbour által alakított orosz szuperkatona lesz, de az igazi nemezis a Kiképző névre hallgató karakter lesz (őt már hivatalos concept arton is láthattuk), arról azonban egyelőre nincsenek információk, hogy ki alakítja majd.

A film rendezői székét Cate Shortland foglalhatta el, míg a további szerepeket Rachel Weisz, Florence PughRay WinstoneO. T. Fagbenle és Olivier Richters alakítja.