Hivatalos képen a Fekete Özvegy főgonosza

Taskmaster, magyar nevén Kiképző lesz Fekete Özvegy nemezise a képregényhős szólófilmjében, befutott az első hivatalos kép. De vajon kit rejt a maszk?

Megérkezett az első hivatalos koncepcióterv a Fekete Özvegyhez (Scarlett Johansson), melyet a nagyközönség első alkalommal a San Diegó-i Comic-Conon láthatott. Az alábbi képen a címszereplő mellett a film főgonoszát, Kiképzőt is láthatjuk teljes harci felszerelésben.

A Marvel képregényekben Kiképző egy kegyetlen zsoldos, akinek különleges képessége, hogy azonnal le tudja másolni mások mozdulatait, beleértve természetesen a küzdőstílust is. Azt, hogy ki alakítja majd a karaktert, egyelőre még homály fedi.

Azt viszont már tudjuk, hogy David Harbour a Red Guardian orosz szuperkatonáját alakítja majd, Florence Pugh lesz Fekete Özvegy "fogadott testvére", Yelena Belova, O. T. Fagbenle Rick Masont játssza, aki gyengéd érzelmeket táplál a főszereplő iránt, míg Rachel Weiszt egy kém, Melina szerepében láthatjuk majd. A produkció hivatalos szinopszisa egyelőre nem ismert.

A javarészt Budapesten forgatott film rendezői székét Cate Shortland (Lore) foglalhatta el, a Fekete Özvegy 2020. május 1-én, az MCU 4. fázisának részeként debütál majd a mozikban.