Már csak egyet kell aludni, hogy a Halálos iramban 9 a hazai mozikban is bemutatásra kerüljön, az első kritikák pedig már be is futottak a filmhez.

A Toretto család továbbra sem számíthat nyugodt és békés napokra, ráadásul úgy tűnik, hogy egy újabb halálos fenyegetés bukkan fel a láthatáron. Domnak számot kell vetnie tetteivel, ha meg akarja menteni Lettyt és fiát, Briant, az életükre törő gyilkosról azonban hamarosan kiderül, hogy nem más, mint Dom öccse.

A Halálos iramban 9 jelenleg 65 százalékos értékeléssel büszkélkedhet a Rotten Tomatoes portálon, de lássuk is egy kicsit részletesebben, hogy mit is gondoltak róla a kritikusok:

“A cím nem hazudik, a Halálos iramban 9 nem rossz, nem is jó. Teljesen rendben van” - jegyzi meg velősen a film kapcsán Darren Franich az Entertainment Weekly magazintól.

“Döcögős menet, persze mindez nem jelenti azt, hogy nem maradt még egy kevés a tank alján. Biztos vagyok benne, hogy találkozom még Torettóékkal. Ez a család addig száguld, amíg az összes kerék ki nem esik” - írja Leo Brady, az AMovieGuy szerzője.

“Gyakorlatilag mindent láthattunk már a Halálos iramban 9 előtt, kivéve egy Pontiac Fierot” - írja Richard Propes, a The Independent kritikusa.

“Hatalmas, buta és csodálatos. Totális robbanás az egész film, amely gyakorlatilag egy meghívó egy eseményre, amelyen két órára teljesen kikapcsolja az agyát” - jegyzi a San Francisco Chronicle szerzője, Mick LaSalle

A Halálos iramban 9 tehát június 24-től a hazai mozikban is megtekinthető, érdemes lesz utánajárni, igazuk van-e a kritikusoknak.