A Disney animációs musicalje, a Kívánság, Ariana DeBose és Chris Pine főszereplésével, jelentős mérföldkövet ért el: az első öt nap alatt 13,2 millió globális nézettséget ért el a Disney+-on, ezzel a platform harmadik legnagyobb premierje lett, csak az Encanto és a Jégvarázs 2 előzi meg.

A Wish, amely a legjobb animációs film kategóriában Golden Globe-jelölést kapott, egy varázslatos királyságban játszódik, ahol Asha egy kívánsággal megidéz egy kozmikus erőt. A csillag segítségével szembeszáll a Pine által szinkronizált gonosz királlyal, hogy megmentse a közösségét.

A Disney centenáriumi ünnepségéhez kötődő nagy várakozások ellenére a Kívánság mind kritikailag, mind a kasszáknál alulteljesített, világszerte hozzávetőlegesen 253 millió dollárt hozott.

Ha még nem láttad volna, a film mafabos adatlapjáról el is indíthatod a Disney+ logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

68 Kívánság  (2023)

animáció | családi | kaland | vígjáték

Asha, a 17 éves, éles eszű és szerettei iránt nagy odaadással viseltető lány Rosasban él, egy olyan királyságban, ahol szó szerint minden kívánság teljesülhet. Egy... több»