A brit tini-dráma két év szünet után visszatért a negyedik, befejező évaddal a Netflixen. A Szexoktatás máris a legnézettebb a hazai nézők körében a Netflixen. 

2023.09.25   olvasottság: 54745x   szerző: hp  

A kamaszkori szexualitás őszinte ábrázolásáért méltatott sorozat 2022-ben elnyerte a legjobb vígjátéksorozat díját a nemzetközi Emmy-díjátadón, így elég komolyan voltak az elvárások az új, egyben utolsó szezont illetően. 

A történet középpontjában Otis, egy szexterapeuta fia áll, aki intim tanácsokat kezd adni társainak. Az új évadban Otis és legjobb barátja, Eric egy másik iskolába járnak, miután az előzőt, a Moordale középiskolát bezárták. Ez az új iskola a diákok által irányított tanulásra és a fenntarthatóságra helyezi a hangsúlyt, és ebben a környezetben kell helyt állniuk a főszereplőknek.

Bár a széria rögtön a nézettségi toplista élére ugrott, de ‘gyengébb’ kritikai fogadtatásban részesült, mint az előző két szezon. A RottenTomatoes-on jelenleg 91 százalékon áll, ami elismerésre méltó, ugyanakkor a legutóbbi szezonok 98-98 százalékos értékelést értek el. A Szexoktatás összesített értékelése a hazai nézők szerint szintén 98 százalék a Magyar Filmadatbázisban, a mafabon, míg a 4. szezon 78 százalékon áll.

Ha lemaradtál volna a sorozatról, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Netflix logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | vígjáték

A Moordale bezárása után a negyedik évadban a szereplők a high-tech és progresszív Cavendish Sixth Form College-ba költöznek, ahol a beilleszkedésért küzdenek. Otis megpróbál... több»