Néhány napon belül startol a Koponya-sziget című animációs sorozat, ami a Legendary Entertainment MonsterVerse franchise része. A MonsterVerse-t 2014-ben a Gareth Edwards-féle Godzilla indította útjára.

A Kopony-sziget június 22-től a Netflixen keresztül streamelhető. Az animációs sorozat producere és forgatókönyvírója Brian Duffield, akinek nevéhez például a Szerelem és szörnyek is kötődik. A sorozat előzményfilmje a Godzilla Kong ellen.

Az eredeti, angol nyelvű változatban a főszerepeket Mae Whitman (Cseles csajok), Nicolas Cantu (The Walking Dead: World Beyond) és az Én még sosem…  című filmből ismert Darren Barnet szólaltatja meg. Benjamin Bratt a Traffic sztárja és Betty Gilpin (Vadászat) is erősítik a csapatot.

Miről szól a Koponya-sziget? Egy kutatóhajó kapitánya (Benjamin Bratt) letér az eredetileg  kijelölt útvonaláról, hogy egy fulldokló nőt megmentsen. Itt még senki sem sejti, hogy ez az akció a fedélzeten tartózkodó legénység túlélésért folytatott küzdelmévé válik. Hajótörést szenvednek, de csodával határos módon egy sziget partjára sodródva mindenki megmenekül. A megkönnyebbülés érzését azonban hamarosan a rettenet váltja fel. Egy olyan földdarabon, a Koponya-szigeten találják magukat, ahol még az óriás szörnyek uralkodnak. Amikor a fiatal tudóst, Annie-t (Mae Whitman) el akarja rabolni a helyi zsoldosok hirtelen felbukkanó csapata – akiket a brutális Irene (Betty Gilpin) vezet –, a fiatal lány kollégáival, Charlie-val (Nicolas Cantu) és Mike-kal (Darren Barnet) karöltve harcba száll.. Ekkor egy hatalmas gorilla tör elő a sűrűből…

akció | animáció | kaland

A Koponya-sziget része lesz a Legendary Entertainment MonsterVerse franchise-ának, amely 2014-ben Gareth Edwards Godzillájával kezdődött. Az animációs sorozat egy lakatlan szigeten... több»