Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76
Filmadatlap
 
30
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
5
Videók
Vadászat
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Lonka   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

Aztán majd jön a futás meg a sikítás...

A vadászat az utóbbi idők egyik legizgalmasabb horrorja. Az előzetes egy Zs-kategóriás film látszatát keltette rengeteg közhellyel, de a film megcáfolta mindezt. Ami leginkább különlegessé teszi, az az, hogy mindvégig azt hiszed, hogy tudod, mit látsz. Azt hiszed, tudod miről szól ez az egész, sőt talán már láttál is hasonlót. Hát barátom, nagyon tévedsz! A művérrel itt sem spóroltak, néha lerepül egy-két végtag, kilátszik itt-ott egy kis belsőség. Ami kiemeli a tucatfilmek skatulyájából, az az, hogy nagyon okos a film. Átveri a nézőt, és csak a legvégén áll össze, hogy mit is látott valójában. Kicsit hajaz az Éhezők viadalára és a Ház az erdő mélyénre, de csak külsőségekben. Pár idegent ... több»

 
indingo   2020. 03. 24.

Szerintem zseniális volt a film. Ki gondolná, hogy egy ilyen kaliberű filmbe ilyen sok humort is bele lehet csempészni. Végig pörgött a film és nem minden az volt, aminek látszott. A főszereplő Betty Gilpint soha semmiben sem láttam még, de fantasztikus volt. Azok a fejek, amiket vágott megismételhetetlenek.


 
Bakó Zoltán   2020. 03. 24.

Gyenge

Felesleges, ezerszer látott! De tényleg, semmi újat nem mutat...és még csak a gyilkolászás sem ötletes... A végén pedig az a gagyi cicaharc..nos, igencsak szánalmas :)

Emma Roberts
Betty Gilpin
Betty Gilpin
Betty Gilpin
Betty Gilpin
Betty Gilpin

A film összbevétele 6 512 500 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 38 300 forintot termelt.

 

A Vadászat Emma Roberts és Amy Madigan második közös filmje a 2010-es Virginia után.

(hp)
 

A Universal Pictures 2018. márciusában szerezte meg Nick Cuse és Damon Lindelof forgatókönyvének megfilmesítési jogait. A produkció állítólag Red State Vs. Blue State (Vörös állam kontra Kék állam) munkacímen futott, utalva ezzel Hillary Clinton és Donald Trump szavazóira, azonban a Universal később határozottan cáfolta, hogy a Vadászat valaha ezt a címet viselte volna.

(hp)
 

A Vadászat forgatása 2019. februárjában kezdődött meg New Orleans-ban, és április 5-én ért véget.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.