Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Szerelem és szörnyek (2020)

Monster Problems
Filmadatlap
 
29
Szereplők
10
Vélemények
13
Képek
3
Videók

Galéria (13)

Videók (3)

 
Fikatours_blogger   2022. 04. 25.

legújabb vélemény

0
Szörnyen vicces

Annak ellenére bírtam, hogy sem a menekülős, sem a fantasy filmeket nem kultiválom.

 
indingo   2020. 10. 29.

1

Ezt a műfajt keverni a romantikával veszélyes is tud lenni, de a készítők ízlésesre megcsinálták. A kalandok tetszettek, és a fura lényeket is jól megcsinálták.

 
stevepisti   2021. 04. 17.

1

Kellemes filmélmény, semmi extra, hacsak nem a kissé szokatlan nézőpont bemutatása. Dylan O’Brian biztos bejön a lányoknak, pláne ezzel a romantikus történettel, kissé esetlen szerepben. Michael Rookernek nagyon megörültem, még ha csak rövid szerepet... több»

 
elekm90   2021. 05. 21.

0

A cím mindent elmond, nem árul zsákbamacskát a film. Pörgős kalandfilm, romantika, jó vizuális effektek és karakterek (Dylan O'Brien szuper casting volt, kicsit több Michael Rookert elbírtam volna). Az utolsó 20 perc picit elcsépeltre sikerült, de így is sokkal jobban élveztem, mint vártam.

 
HannaK   2021. 10. 31.

1

Nekem bejött a film. Látványos volt, és kalandos, egy percet sem untam benne. És az esetlen srác karaktere is pazar volt.

 
H.a.n.n.a   2020. 11. 08.

1

Szerintem ez egy olyan, akcióban is bővelkedő fikción alapuló film, amely a mozikban is megállta volna a helyét. Jár a 4 csillag.

 
herkedavid   2021. 10. 14.

1

Ezt a filmet nagyon vártam, amikor kijött az előzetes hozzá, és igazából azt kaptam, amire számítottam. A cselekménye sablonos, de minden más a filmben szinte tökéletes. A látvány, a karaktetek, a szörnyek, egyszerűen zseniális. Remélem, mindenképp lesz folytatása.

 

A Paramount Pictures még 2012-ben bejelentette a filmet, de a produkció csak kilenc évvel ezt követően került a mozikba.

(hp)
 

A Paramount egy posztapokaliptikus, John Hughest idéző romantikus road-movie-ként jellemezte a filmet, mely a Mad Max és a Zombieland szellemében készül.

(hp)
 

2020 augusztusában a Paramount megváltoztatta a hivatalos címet Monster Problemsről Love and Monstersre.

(hp)
 

2020 augusztusában jelentette be a Paramount, hogy a filmet nemcsak a VOD-szolgáltatók kínálatában, de a mozikban is bemutatják.

(hp)
 

A film premierjét eredetileg 2020. március 6-ra tűzte ki a stúdió, de a bemutatót végül egészen 2021 februárjára halasztották.

(hp)
 
A Michael Matthews rendezésében készült Love and Monsters (Szerelem és szörnyek) ígéretes kalandvígjátéknak bizonyult már az előzetese alapján is. Lehetett volna ez egy erőltetett, gagyi próbálkozás, de végül egy igazán szórakoztató és látványos kis film kerekedett belőle. Pont annyira kell komolyan venni, mint amennyire nem. Kibogarásszuk mitől is működik ilyen jól. több»
 
És ezekben a filmínséges időkben, a néha minimális erőfeszítést sem tévő Netflix-darabok mellett jó látni egy olyan produkciót, amely bátran és hatásosan dolgozik saját alapötletével, amely nem fél egy kicsit gondolkodni sem az abból fakadó motívumokon, hogy végül a végeredmény ha nem is válik zseniálissá, de minden porcikája a helyén van. több»
 
Meglehet, hogy a mozira ácsingózó szívünk már mindent készséggel befogad, és lehet, hogy moziban sokkal jobban mutatott volna a Szerelem és szörnyek, de egyébként is teljesen vállalható film lett, érdemes rá időt szánni. több»