Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
79%

Szerelem és szörnyek (2020)

Monster Problems
Filmadatlap
 
29
Szereplők
7
Vélemények
13
Képek
3
Videók
 
BoBamburg   2021. 06. 15.

legújabb vélemény

0

Iszonyatosan kedves és szerethető szörnyfilm, némi romantikával megfűszerezve. Van egy kis Zomibeland beütése, de itt az élőholtak helyett mutáns, óriás rovarok lepik el a földet, és nehezítik meg főhősünk életét.

 
indingo   2020. 10. 29.

0

Ezt a műfajt keverni a romantikával veszélyes is tud lenni, de a készítők ízlésesre megcsinálták. A kalandok tetszettek, és a fura lényeket is jól megcsinálták.


 
stevepisti   2021. 04. 17.

1

Kellemes filmélmény, semmi extra, hacsak nem a kissé szokatlan nézőpont bemutatása. Dylan O’Brian biztos bejön a lányoknak, pláne ezzel a romantikus történettel, kissé esetlen szerepben. Michael Rookernek nagyon megörültem, még ha csak rövid szerepet... több»

 
H.a.n.n.a   2020. 11. 08.

1

Szerintem ez egy olyan, akcióban is bővelkedő fikción alapuló film, amely a mozikban is megállta volna a helyét. Jár a 4 csillag.

 
elekm90   2021. 05. 21.

0

A cím mindent elmond, nem árul zsákbamacskát a film. Pörgős kalandfilm, romantika, jó vizuális effektek és karakterek (Dylan O'Brien szuper casting volt, kicsit több Michael Rookert elbírtam volna). Az utolsó 20 perc picit elcsépeltre sikerült, de így is sokkal jobban élveztem, mint vártam.

 
bajczar.fm   2021. 04. 12.

0

Nem a legjobb film és nem is a legjobb sztori és helyenként olcsó, de nosztalgikus érzést okozott. Visszaemlékeztem a régi családi kalandfilmekre.

 
jeno   2021. 02. 19.

0

Kellemesen csalódtam, szórakoztató kis film.

Galéria (13)

Videók (3)

 

A Paramount Pictures még 2012-ben bejelentette a filmet, de a produkció csak kilenc évvel ezt követően került a mozikba.

(hp)
 

A Paramount egy posztapokaliptikus, John Hughest idéző romantikus road-movie-ként jellemezte a filmet, mely a Mad Max és a Zombieland szellemében készül.

(hp)
 

2020 augusztusában a Paramount megváltoztatta a hivatalos címet Monster Problemsről Love and Monstersre.

(hp)
 

2020 augusztusában jelentette be a Paramount, hogy a filmet nemcsak a VOD-szolgáltatók kínálatában, de a mozikban is bemutatják.

(hp)
 

A film premierjét eredetileg 2020. március 6-ra tűzte ki a stúdió, de a bemutatót végül egészen 2021 februárjára halasztották.

(hp)
 
Nem tudom, valójában melyik volt az első Young Adult mozi, amiben fiatal felnőttek, már nem feltétlenül gyerekek keverednek futurisztikus, veszélyes, fantasztikus egyebek közé, de azt hiszem, valamikor az Alkonyat körül pezsgett fel erősen a téma-turmix, igaz, Belláék még sulisok voltak. (És ha rendesen megnézem azokat a filmeket, azt is tudnám, hogy kb. milyen suliban találkozunk először velük, ami most csak feltételezés, hogy gimi.) több»
 
És ezekben a filmínséges időkben, a néha minimális erőfeszítést sem tévő Netflix-darabok mellett jó látni egy olyan produkciót, amely bátran és hatásosan dolgozik saját alapötletével, amely nem fél egy kicsit gondolkodni sem az abból fakadó motívumokon, hogy végül a végeredmény ha nem is válik zseniálissá, de minden porcikája a helyén van. több»
 
A Michael Matthews rendezésében készült Love and Monsters (Szerelem és szörnyek) ígéretes kalandvígjátéknak bizonyult már az előzetese alapján is. Lehetett volna ez egy erőltetett, gagyi próbálkozás, de végül egy igazán szórakoztató és látványos kis film kerekedett belőle. Pont annyira kell komolyan venni, mint amennyire nem. Kibogarásszuk mitől is működik ilyen jól. több»