67% 74 szavazat
Zakkant Halloween

Zakkant Halloween

Fun Size
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
12
Képek (12)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Wren gőzerővel készülődik a várva várt halloween bulira. Azonban katasztrófa fenyegeti a fergetegesnek ígérkező partit, amikor édesanyja rábízza rosszcsont kistesója felügyeletét. Öccsének ráadásul trükkös módon nyoma vész, ezért legjobb barátjával és két másik segítőjével mihamarabb meg kell találnia, mielőtt anyukája megsejt valamit.

Rendező: Josh Schwartz
Író: Max Werner
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2013.03.13.

Hol nézheted

Victoria Justice
Jane Levy
Victoria Justice
Thomas Mann
Victoria Justice
Chelsea Handler
Thomas Middleditch
Victoria Justice
Chelsea Handler
Thomas Mann
Jane Levy
Victoria Justice
Thomas Middleditch
Osric Chau
Thomas Mann
 
2016.12.23 issue

legújabb vélemény

Szerintem eléggé hullámzó a film színvonala. Valamikor nagyon is meg tudott nevettetni, de bizonyos pontjain túlságosan is fárasztó volt a humora. Nem bántam meg, hogy megnézte, de azt hiszem ennyi elég is volt, pihentető, ki tud kapcsolni, ugyanakkor tipikusan egyszer nézhető kategória.

0
 
2016.04.27 irongozu

Azonnal kérem vissza az elpocsékolt másfél órát az életemből, amiben végig azért reménykedtem, hogy Nickelodeon film, amiben Victoria Justice a főszereplő, ne legyen ennyire pocsék. Persze a remény az csak hiú ábránd maradt, és annak ellenére, hogy v... Több

0
 
2015.01.27 despy

Én egy kissé csalódtam, arra számítottam, hogy egy abszolút bolondozó film lesz, de amikor próbált valamit komolyabban megragadni a film, na akkor teljesen nevetségessé vált sajnos az egész koncepció. Kár, mert máskülönben egy egész jó film lehetett volna. Így csak amolyan középszerű.

0

A film összbevétele 11 417 362 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A Nickelodeon Movies 25. forgalmazott filmje.Szerző: mamiéstöti2

#2