Az új horrorfilm Scott Cawthon népszerű videojáték-franchise-án alapul, és már csak napokat kell várni, hogy a hazai mozikban láthassuk.

MIRŐL SZÓL? 

Az Öt éjjel Freddy pizzázójában cselekménye Mike Schmidt, egy biztonsági őr történetét követi, aki munkát vállal a Freddy Fazbear's Pizzériában, és felfedezi, hogy az animatronikus kabalafigurák éjfél után vérszomjas gyilkossá válnak.

MIKORTÓL LÁTHATOD? 

A film 2023. november 2-án kerül a mozikba, de egyúttal a Peacockon is bemutatkozik. Az első bevételi előrejelzések 33-42 millió dolláros nyitóhétvégi bevételt és 60-90 millió dolláros nyitóheti bevételt becsülnek. 

FŐSZEREPLŐK

A film főbb szerepeit Matthew Lillard, Josh Hutcherson, Elizabeth Lail és Mary Stuart Masterson alakítják.

LESZ FOLYTATÁS?

Ha a film sikeres lesz, a tervek szerint jöhet majd egy második és harmadik film is, a franchise későbbi játékainak tükrében.

ELŐZETES

Ez viszont egyelőre még a jövő zenéje. Addig is elő a naptárakkal, jövő hét csütörtökön ugyanis megérkezik a mozikba a horror, melynek idelent mutatjuk az előzetesét.

horror

Ki tudsz bírni öt éjszakát? A rémisztő horrorjátékjelenség hátborzongató filmes élménnyé alakul át a Blumhouse, a M3GAN, a Fekete telefon és A láthatatlan ember mögött... több»