Az ördögűző: A hívő 1973-as horrorklasszikus, Az ördögűző közvetlen folytatása hamarosan a mozikba kerül, két évtized után visszatér a franchise. 

MIRŐL SZÓL?

A David Gordon Green által rendezett film két legjobb barátnő, Angela és Katherine történetét dolgozza fel, akik eltűnnek az erdőben, majd úgy tűnik, démonoktól megszállva térnek vissza. Bár ők csak óráknak érzékelik a távollétüket, a valóságban napok teltek el. 

NAGY VISSZATÉRŐK ÉS ÚJONCOK

Ellen Burstyn ismét eljátssza Chris MacNeil, a korábban megszállt Regan MacNeil édesanyjának szerepét, közvetlen kapcsolatot teremtve az eredeti filmmel. Ő is csatlakozik a stábhoz, hogy segítse a két lányt, olyan nagy nevek mellett, mint Leslie Odom Jr. és Ann Dowd

Linda Blair, aki a fiatal Regant játszotta, a színfalak mögött vette ki a részét a munkából, de a folytatásban nem szerepel. 

MIKOR NÉZHETED?

A film az 1973-as klasszikushoz folytatása, mely minimális utalást tesz a többi folytatásra, ugyanakkor egy új Ördögűző trilógia kezdetét is jelenti.

A film premierje október 5-én lesz a hazai mozikban. 

horror

SkyShowtime (2024.05.17.)

Ez év őszén lesz 50 éve, hogy bemutatták a filmtörténet egyik legijesztőbb horrorfilmjét, amely világszerte sokkolta a közönséget. Idén októberben egy új rész történet... több»