Holnap érkezik az Emmy-díjjal jutalmazott Üdv Wrexhamben! című doku-sorozat – először az első két epizód lesz látható, majd hetente kerülnek fel a Disney+-ra a további részek.

Rob McElhenney és Ryan Reynolds a világ 3. legrégebbi profi futballklubját irányítja – és nem, nem az általuk játszott karakterek, hanem a való életben. 2020-ban ugyanis Rob és Ryan összefogott, hogy megvásárolja az ötödosztályú Red Dragonst, abban a reményben, hogy a klubot egy olyan esélytelen sztorivá alakítják, amelyért az egész világ szurkolhat. Várakozásaiknak megfelelően, a világ felfigyelt rá, és a változás elindult. A National League-ben töltött 15 fájdalmas szezon után a klub végre elérte a visszatérést az angol labdarúgó-bajnokságba. Az elkötelezett stáb és a szurkolók ünneplik a város visszatérését a dicsőségbe, miközben felkészülnek az új kihívásokra, amelyek az nemzeti tornába való visszatéréssel járnak. Vajon a Wrexham FC megállja a helyét és újra felemelkedik?

A sorozat producerei McElhenney és Reynolds mellett többek között: Josh Drisko, Bryan Rowland, Jeff Luini, Humphrey Ker, Nick Frenkel, George Dewey és Andrew Fried.

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról június 12-től a Disney+ logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dokumentum | sportfilm

A harmadik évad a 2023-24-es szezonra összpontosít, amikor Ryan és Rob megpróbálja megszerezni a feljutást a második ligából. Az új epizódok a Wrexham AFC női csapatát is... több»