Már holnap a Netflixen: Az új doku-sorozat feltárja a világ legelitebb katonai egységeinek titkait

Holnaptól látható a Netflixen A világ legkeményebb fegyveres erői, amely egy brit dokumentumsorozat Dominic Hill rendezésében. A történet három veteránt követ, akik egy új kalandra indulnak, hogy betekintést nyerjenek a világ legelitebb katonai egységeibe.

A három katona – az amerikai hadseregből egy rangere, a brit különleges erők egyik operátora és az amerikai haditengerészet tagja – küldetésük során a világ legelitebb katonai egységeinek mélyére ássák magukat. A tapasztalt katonák betekintést nyerhetnek ezen egységek taktikájába és fegyverzetébe, valamint a veszélyes küldetésekre való kiképzésükbe. A trió több országba, többek között Mexikóba, Jordániába, az Egyesült Államokba, Kolumbiába, Ausztriába, Svédországba és a Fülöp-szigetekre utazott el küldetésük során.

A világ legkeményebb fegyveres erői című dokumentumsorozatban Ryan Bates, Dean Stott és Cameron Fath játszik.

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a holnaptól Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dokumentum

Három egykori különleges katona – az amerikai hadsereg Rangerje, a brit különleges erők operátora és az amerikai haditengerészet Sealje – nyomában járhatjuk a világot, hogy... több»