A nevem Loh Kiwan című, március 1-jén bemutatásra kerülő film középpontjában egy észak-koreai disszidens áll, aki egy idegen országban próbál túlélni. A cselekmény másik fontos karaktere egy volt nemzeti sportoló, aki már minden reményét elvesztette az életben maradásra.

A filmízelítőt ad az önfelfedezés megrendítő útjáról. Ahogy életük keresztezi egymást, Kiwant és Marie-t a közös dac és elszántság hozza össze, míg végül egymásban vigaszt és erőt találva egészen új irányba haladhatnak tovább.

A rendező

Az olyan elismert alkotások, mint a XX. századi lány vagy A szobalány mögött álló stúdió producere, a Kim Hee-jin első nagyjátékfilmes rendezői debütálása, ami nagyon érzékenyen közelíti meg ezt a törénetet a két, nagyon eltérő világban magának utat kereső idegenről.

A sztori

Loh Kiwan, az észak-koreai disszidens Kínából menekülve elindul, hogy teljesítse édesanyja utolsó kívánságát: olyan helyet találjon, ahol félelem nélkül használhatja nevét és a saját feltételei szerint élhet. Belgiumba utazik, hogy menekültstátuszt kérvényezzen, de végül bizonytalanságban vergődik egy olyan helyen, ahol nem tud megélni, és nincs is hol laknia.

Marie, aki korábban a belga lövészválogatottat képviselte, és most belső démonaival küzd, véletlenül rátalál a kimerült Kiwanra, és ellopja a tárcáját, majd heves összecsapásba keverednek egymással. Azonban, amikor Marie rájön, hogy a tárca az egyetlen emlék, amit Kiwan édesanyja hagyott fiára, akkor elkezd vonzódni a fiúhoz a tárca által felébresztett közös élmények és érzelmek miatt, amik egykori hazájához fűzik őt is.

A szereplők

A koreai szupersztár Joong-ki Song alakítja Loh Kiwant, míg Choi Sung-eun (Annarasumanara: A varázslat hangja) Marie szerepében látható. 

A filmet holnaptól elindíthatod a mafab adatlapjáról, ha van Netflix előfizetésed. Csak kattints a Netflix ikonra és nézd meg, hogyan talál egymásra a két idegen.

dráma | romantikus

Az Észak-Koreából való disszidálása után Loh Kiwan azért küzd, hogy menekültstátuszt kapjon Belgiumban, ahol találkozik egy kiábrándult nővel, aki már minden reményét... több»