Már holnap az HBO Maxon: Az új tárgyalótermi doku-drámában a tragikus iskolai lövöldözés áldozatainak szülei szembeszállnak az összeesküvés-elméleteiről elhíresült műsorvezetővel

Érkezik az HBO Max műsorkínálatában az amerikai média egyik legellentmondásosabb szereplőjének, Alex Jones perét feldolgozó dokumentumfilm-sorozat, Az igazság vs Alex Jones.

A Dan Reed rendezésében készült doku-dráma egy sokkoló eseményt dolgoz fel, ugyanakkor foglalkozik az ezt követő perrel is. 2012-ben a Sandy Hook Általános Iskolában történt lövöldözésben 20 gyermek vesztette életét. Az események nemcsak az amerikai társadalmat, hanem az egész világot sokkolták, Alex Jones megnyilvánulása azonban hasonló döbbenetet váltott ki. Az összeesküvés-elméleteiről hírhedtté vált Jones ugyanis megkérdőjelezte a támadás valódiságát, így ezt követően az áldozatok szülei pert indítottak ellene.

Az igazság vs Alex Jones holnaptól tehát elérhető a platformon, a produkció mafabos adatlapján található HBO Max ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dokumentum

A dokumentumfilm 2012-es Sandy Hook-i lövöldözés áldozatainak családjaira összpontosít. Bíróság elé viszik Alex Jones összeesküvés-elméletírót, amiért hazugságokat... több»

Rendező: Dan Reed
Szereplők: Alex Jones