Már júliusban láthatod: Magyar feliratos előzetest kapott a tavalyi év legsokkolóbb horrorja

Demián Rugna legújabb rendezése, az Amikor a gonosz leselkedik a hazai nézők lelki világát. Az argentin-amerikai koprodukcióban készült film világpremierje a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon volt tavaly szeptemberben, és a Sitges Filmfesztiválon pedig fantasztikus filmek versenyében a legjobb alkotás díjával tüntették ki. És most már nekünk sem kell rá sokat várunk.

A történet egy távoli faluban játszódik, ahol két testvér egy démon által megszállt férfival találkozik. Az ördögűzőt rejtélyes módon megölték, és a démon arra készül, hogy megszületve a férfi testéből alakot öltsön.

Az Amikor a gonosz leselkedik az amerikai Shudder első spanyol nyelvű filmje, amit az online premier után mozikban is bemutattak. A kritikák szerint a film minden képkockáján megbújik a végzet, és úgy általában Sam Raimi stílusát idézi. A film nihilista horror, ami a néző zsigereibe hatol az IGN kritikusa szerint.

A film 2024. július 11-én kerül a magyar mozikba az ADS Service forgalmazásában.

Mutatjuk az új előzetest idelent.

FRISSÍTVE: Időközben befutott a magyar szinkronos változtat, a cikkünkben már ezt láthatjátok.

horror

Egy messzi faluban két testvér egy démon által megszállt férfit talál egy szegény családnál. Még a szertartás előtt megölték az ördögűzőt rejtélyes módon, a gonosz pedig... több»